ΔΩΡΕΕΣ

Οι Φίλοι της Χορωδίας «Γιάννης Μάντακας» του ΑΠΘ δεν λαμβάνουν καμιά απολύτως κρατική επιχορήγηση. Όλα τα έσοδα του Σωματείου προέρχονται αποκλειστικά από τις συνδρομές των μελών του, καθώς και από δωρεές και την οικονομική στήριξη ανθρώπων που θέλουν να συμβάλουν στο έργο του Σωματείου.

Οι δωρεές είναι ονομαστικές. Το Σωματείο τις καταχωρεί στο σχετικό πίνακα και ευχαριστεί τους δωρητές στο newsletter που αποστέλλεται στα μέλη του, χωρίς αναφορά στο προσφερόμενο ποσό. Αν επιθυμείτε η δωρεά σας να είναι ανώνυμη, παρακαλούμε στείλτε ένα e-mail με το αίτημά σας στη διεύθυνση info@mantakaschoirfriends.gr.

Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό που θέλετε να δωρίσετε στο Σωματείο στον τραπεζικό λογαριασμό του, με τα εξής στοιχεία:

Τράπεζα: Eurobank
Αρ. Λογαριασμού: 0026.0232.51.0201331938
IBAN: GR2602602320000510201331938
Δικαιούχος: ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΤΑΚΑΣ ΤΟΥ ΑΠΘ

Ως αιτιολογία, γράψτε τη λέξη “ΔΩΡΕΑ” και το ονοματεπώνυμό σας.

Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά που στηρίζετε την προσπάθειά μας!

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Κατ’αρχάς σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας! Το ποσό της δωρεάς σας είναι αποκλειστικά δική σας υπόθεση, δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός ή κάποιο όριο.

Οι δωρεές είναι εξ ορισμού ονομαστικές, και τα ονόματα των Δωρητών αναφέρονται σε σχετική σελίδα στο website. Αν επιθυμείτε να διατηρήσετε την ανωνυμία σας, παρακαλούμε στείλτε ένα e-mail με το αίτημά σας στη διεύθυνση info@mantakaschoirfriends.gr

Όχι. Θεωρούμε οποιαδήποτε δωρεά, οποιουδήποτε ύψους, το ίδιο σημαντική για εμάς. Δεν θέλουμε να κάνουμε διακρίσεις στους ανθρώπους που μας υποστηρίζουν με το υστέρημά τους.

Φυσικά και σας ευχαριστούμε για αυτό! Μπορείτε να προσφέρετε στο Σωματείο όσες φορές θέλετε, ό,τι ποσό επιθυμείτε.